+386(0)2 845 3898 info@impol-servis.si

Prodajni program

Palice, cevi in profili

Pločevina

Folija

Žica in pletiva

Orodje

Palice in cevi

Več informacij

Iz našega dovršenega prodajnega programa vam ponujamo visoko kakovostne palice in cevi, izdelane iz aluminija in njegovih litin.

Palice so v različnih zlitinah in stanjih. Posebno pozornost namenjamo tršim zlitinam, breznapetostnim stanjem, zlitinam za obdelavo na avtomatih in palicam za kovanje. Izdelki so izdelani glede na namen uporabe s stiskanjem, z vlečenjem in s toplotno obdelavo.

Ograjni sistemi

Več informacij

V našem širokem asortimentu izdelkov najdete (trenutno) 8 različnih vrst profilov za lamelne ograje, žičnato ograjo in različne oblike aluminijastih ograjnih stebrov ter C profil za ograjna drsna vrata različnih dolžin (tudi 10m).

Standardni profili

Več informacij

Prodajamo profile, uporabne v različnih panogah: v procesni industriji, transportu, gradbeništvu, pohištveni industriji, izdelavi motornih vozil, pri gradbenih elementih, notranjem oblikovanju, toplotni tehniki … Naša prednost je sposobnost zadovoljevanja specifičnih želja naših kupcev, obenem pa omogočamo nadaljnjo obdelavo izdelkov.

Aluminijasta folija

Več informacij

Aluminijeva folija je eden najpomembnejših in najbolj razširjenih hladno valjanih izdelkov iz aluminija in aluminijevih zlitin. Najpogosteje jo uporabljamo v potrošniških izdelkih. Trajnost, nizka cena in edinstvena kombinacija lastnosti so dodatni argumenti, ki govorijo v prid koristnosti aluminijeve folije za najrazličnejša področja uporabe. Še več, aluminijeva folija je okolju prijazna, saj jo lahko recikliramo in ponovno uporabimo.

Pločevina in trakovi

Več informacij

Naš dovršen prodajni program zajemajo prav tako tople valjane plošče in hladno valjane pločevine. ponujamo standardne formate ter pločevine, kjer so mere in tolerance v celoti prilagojene kupčevim željam in potrebam.

Sijajna površina, ozke tolerance in prilagodljivost mer so naše prednosti pred konkurenco na področju rebrastih pločevin. Naše rebraste pločevine so glede na želje kupca primerne tako za nadaljnjo obdelavo z upogibanjem ali odrezovanjem kot tudi za uporabo v dekorativne namene.

Gospodinjska folija

Več informacij

Impolova aluminijasta gospodinjska folija, katera se na trgu pojavlja pod blagovno znamko Domal je visoko kakovosten izdelek in je po svojih lastnostih bistveno boljša od konkurenčne folije, ki jo lahko najdete na policah večjih veleblagovnic. Slednje potrjujejo številni zadovoljni uporabniki, ki se vračajo po folijo celo tako, da se vozijo v lokalno trgovino.

Žica, pletiva, varilke

Več informacij

Naša ponudba žic in palic iz aluminija in aluminijevih zlitin omogoča široko paleto uporabe (živa za vijake, žeblje, kovice, upogibanje, strelovod…). 

Varilni materiali so izdelani po postopku vlečenja in skalpiranja, kar zagotavlja čisto svetlo površino ter kakovost zvara. Kakovost našega varilnega materiala dnevno nadzorujemo v lastnih laboratorijih.

Orodje

Reca

Več informacij

V našem obširnem sortimentu aluminijastih polizdelkov in izdelkov, vam prav tako ponujamo pravo orodje za vse vaše potrebe. Z decembrom 2018 smo postali uradni prodajalec orodja blagovne znamke RECA.

Reca je del skupine Kellner & Kunz, ki je bilo ustanovljeno leta 1922. Z obširnim dobavljivim programom, v izmeri več kot 120.000 kakovostnih artiklov iz področja orodij in veznih elementov, lahko tako naše kakor vaše potrebe brez težave pokrijejo.

Pokličite nas, ali pa nam pošljite povpraševanje

Za vse nasvete, vprašanja in pomoč pri izbiri smo dosegljivi na telefonski številki 02/845-3898 od ponedeljka do petka med 7:00 in 15:00. Lahko pa nam zastavite vprašanje oziroma pošljete povpraševanje kar preko spleta.

Hvala za oddano zanimanje. Kontaktiramo vas v roku 24 ur.