+386(0)2 845 3898 info@impol-servis.si

Aluminijasti standardni, nestandardni in dekorativni profili

 

Profili po načrtu

 

U, H, T in L profil

 

Dekorativni profili

 

Standardni profili

Prodajamo profile, uporabne v različnih panogah: v procesni industriji, transportu, gradbeništvu, pohištveni industriji, izdelavi motornih vozil, pri gradbenih elementih, notranjem oblikovanju, toplotni tehniki … Naša prednost je sposobnost zadovoljevanja specifičnih želja naših kupcev, obenem pa omogočamo nadaljnjo obdelavo izdelkov.

Največji zunanji premer oziroma očrtanim krog je 320 mm. Minimalna debelina sten znaša 1,2 mm, po dogovoru lahko tudi 1 mm. Dopusten prečni prerez (Amax) znaša 11300 mm2. Za pregled kakovosti in geometrije naših izdelkov uporabljamo skenirno merilno napravo Romidot, ki omogoča bolj natančen pregled dimenzijskih toleranc v primerjavi z navadnimi merilnimi instrumenti.

Zraven specifičnih profilov po načrtu imamo v ponudbi tudi standardne profile naslednjih oblik:

  • U profil
  • H profil
  • T profil in
  • L profil oz. kotnik

Dekorativni profili

Dekorativni ali okrasni profili, katerih površina je eloksirana in se v veliki meri uporabljajo kot zaključki stopnic ali kot vmesnik med ploščicami in parketom ipd.

Trenutno imamo na zalogi 6 različnih oblik omenjenih profilov, a naš asortima bomo še nadgrajevali.

Kotnik 25x10 mm

 

Kotnik 35x25 mm

 

Kotnik 30x30 mm

 

T Profil 28x14 mm

 

T Profil 31x6,2 mm

 

H Profil 32x15x45 mm

 

Fotogalerija ostalih profilov

Pokličite nas, ali pa nam pošljite povpraševanje

Za vse nasvete, vprašanja in pomoč pri izbiri smo dosegljivi na telefonski številki 02/845-3898 od ponedeljka do petka med 7:00 in 15:00. Lahko pa nam zastavite vprašanje oziroma pošljete povpraševanje kar preko spleta.